Nekikk.hu

Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ

Célunk, hogy támogassuk Magyarországon a nemzeti ifjúság, fiatalság olyan kulturális keretbe ágyazott keresztény nevelését, melynek segítségével távol tarthatjuk a leendő felnőtt nemzedékeket a káros szenvedélyektől, az élet zsákutcáitól, és alapvetően keresztény értékrend alapján figyelmüket minél korábban a keresztény hit, kultúra, művészet, készségfejlesztés felé irányítsuk.

 

ÚJ TEREMTÉS KONFERENCIA BUDAPESTEN

JÖN! JÖN! JÖN!

ÚJ TEREMTÉS KONFERENCIA

2020. október 9-11.

Meghívott előadók

Justin Rizzo

Justin a New York állambeli Buffalo városában született és nőtt fel, ahol már kiskorában kialakult nála a zene iránti szenvedély.

Kansas City IHoP

Elke Mölle

Elke 2010 óta teljes munkaidőben dolgozik az Imádság Házában közbenjáró misszionáriusként, a tanítványi kiképző iskola vezetőjeként, imádatvezetőként, közbenjáróként és tanárként. 

Augsburg IHoP

Dylan Long

Dylan Long egy olyan fiatalember, aki ég a vágytól, hogy emberi lelkeket menthessen meg. Arra törekszik, hogy az emberek ne csak higgyenek Jézusban, de úgy is éljenek mint ő.

Awakening Europe

Matthias Kaufmann

Münchenben (Németország) született. Matthias szívét az Úr mélyebben a 2013-2014. években tett Dél-Kelet Ázsiai missziós útja alatt érintette meg.

Awakening Europe

Hálásak vagyunk a támogatásért!

Alapítványunk támogatásáért kattintson a gombra!

Egy Isten, egy Lélek, egy Fiú: EGYHÁZ

A kor igényeinek megfelelően  videó megosztó csatornát indítunk és rövidfilmekkel, programokkal, összejövetelekkel nyújtunk lelki táplálékot nemcsak a mindennapi kérdésekben, de emellett az internetes oldalon is folyamatosan frissülő igékkel és keresztény tartalmakkal fogunk jelentkezni.

Kik vagyunk

Kulturális csoportunk a formális egyházi kereteknél lazább, dicsőítéssel, közös imákkal, programokkal, közösségépítéssel alakuló szerveződés mely szívén viseli a gyermekek, tinédzserek, fiatal felnőttek fejlesztő célú támogatását, lelki útmutatását.

Céljaink

Elsődlegesnek tekintjük Magyarországon a nemzeti ifjúság, a fiatalság kulturális keretbe ágyazott keresztény nevelését, a keresztény értékrend felé történő figyelemkeltés.

Alapítványunk

Nagy hangsúlyt helyezünk az Evangélium folyamatos hirdetésére, amihez alapítványi keretek közötti működés során offline és online eszközöket is használunk.

Vezetőink

Kuratóriumi vezetőségünk és munkatársainkhoz bátran fordulhatnak információért és felvilágosításért. Odaadó munkájukkal, állunk követőink szolgálatára.

Fotó és Videókészítő Pályázat

A Teremtés könyve a Szentírás legcsodálatosabb és legkülönlegesebb része, ahol a TEREMTÉS “első pillanatától” kezdve nyomon követhetjük az ősatyák Ábrahám, Izsák és Jákob életét, egészen József és testvérei különösen izgalmas és tanulságos történetéig. Pályázat
 hirdet minden 14-23 éves kor közötti fiatal számára.

Határidő: 2019.08.20.

Rajzverseny

Jónás könyve a Biblia egyik csodálatos történetét meséli el, amelyben a főhős, Jónás életveszélyes kalandok árán tanulja meg, hogy a Jóisten elhívását mindenképpen teljesítenie kell, így jut el Ninive városába, hogy felhívást tegyen közzé: a gonoszságba, erkölcstelen életmódba süllyedt város lakóinak azonnal jó útra kell térniük.

Eredményhirdetés: 2019.02.15.

Partnereink

Együttműködő szervezeteink

Üzleti Érték Megőrző Közhasznú Alapítvány
Cédrus Művelődési és Sport Egyesület
Budapesti Imádság Háza
Sülysápi Imádság Háza
Loretto Közösség (Szombathely)
New Chance – Új esély Dicsőítő Zenekar és Közösség (Szombathely)
Cinkotai Dicsőítő Csoport
Péceli Imádság Háza Szolgálói Közösség
WANA zenekar

Kövess minket közösségi médiás profiljainkon is!

Folyamatosan frissülő tartalommal várunk szeretettel!

Lépj velünk kapcsolatba!

Impresszum

Működési nyilatkozat

Adatkezelés

Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat

Elérhetőség

1033 Budapest, Tanuló utca 1.

nekikk.alapitvany@gmail.com

Copyright © 2019 – Minden jog fenntartva Nekikk Alapítvány