Nekikk.hu

Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ

Célunk, hogy támogassuk Magyarországon a nemzeti ifjúság, fiatalság olyan kulturális keretbe ágyazott keresztény nevelését, melynek segítségével távol tarthatjuk a leendő felnőtt nemzedékeket a káros szenvedélyektől, az élet zsákutcáitól, és alapvetően keresztény értékrend alapján figyelmüket minél korábban a keresztény hit, kultúra, művészet, készségfejlesztés felé irányítsuk.

 

Rendezvényeket is szervezünk, korábban többször is tartottunk felekezetközi dicsőítő alkalmakat, először 2018. decemberében 12, majd 2019 június 13-16. között 72 órában.

2020. március 13-15. között egy nagyszabású, nemzetközi konferenciát kívánunk tartani, Új Teremtés Konferncia néven Budapesten, olyan előadókkal mint Justin Rizzo (Kansas City IHoP), Elke Mölle (Augsburg IHoP), illetve Dylan Long és Matthias Kaufmann (Awakening Europe), további neves magyarországi megjelenők mellett.  

72 órás dicsőítés Budapesten

Hálásak vagyunk a támogatásért!

Alapítványunk támogatásáért kattintson a gombra!

Egy Isten, egy Lélek, egy Fiú: EGYHÁZ

A kor igényeinek megfelelően  videó megosztó csatornát indítunk és rövidfilmekkel, programokkal, összejövetelekkel nyújtunk lelki táplálékot nemcsak a mindennapi kérdésekben, de emellett az internetes oldalon is folyamatosan frissülő igékkel és keresztény tartalmakkal fogunk jelentkezni.

Kik vagyunk

Kulturális csoportunk a formális egyházi kereteknél lazább, dicsőítéssel, közös imákkal, programokkal, közösségépítéssel alakuló szerveződés mely szívén viseli a gyermekek, tinédzserek, fiatal felnőttek fejlesztő célú támogatását, lelki útmutatását.

Céljaink

Elsődlegesnek tekintjük Magyarországon a nemzeti ifjúság, a fiatalság kulturális keretbe ágyazott keresztény nevelését, a keresztény értékrend felé történő figyelemkeltés.

Alapítványunk

Nagy hangsúlyt helyezünk az Evangélium folyamatos hirdetésére, amihez alapítványi keretek közötti működés során offline és online eszközöket is használunk.

Vezetőink

Kuratóriumi vezetőségünk és munkatársainkhoz bátran fordulhatnak információért és felvilágosításért. Odaadó munkájukkal, állunk követőink szolgálatára.

JÖN! JÖN! JÖN!

 

ÚJ TEREMTÉS KONFERENCIA  2020. MÁRCIUS 13-14-15. BUDAPEST

 

MEGHÍVOTT ELŐADÓK: 

 

Justin Rizzo (Kansas City IHoP)

 

Elke Mölle (Augsburg IHoP)

 

Dylan Long (Awakening Europe)

 

Matthias Kaufmann (Awakening Europe)   

budapesten 2019-ben

72 órás dicsőítés

“Mikor elcsüggedt bennem az én lelkem, megemlékeztem az Úrról, és bejutott az én könyörgésem te hozzád, a te szentséged templomába.” 
Jónás könyve 2:8

2019. június 13-16.

Belépés ingyenes!

Fotó és Videókészítő Pályázat

A Teremtés könyve a Szentírás legcsodálatosabb és legkülönlegesebb része, ahol a TEREMTÉS “első pillanatától” kezdve nyomon követhetjük az ősatyák Ábrahám, Izsák és Jákob életét, egészen József és testvérei különösen izgalmas és tanulságos történetéig. Pályázat
 hirdet minden 14-23 éves kor közötti fiatal számára.

Határidő: 2019.08.20.

Rajzverseny

Jónás könyve a Biblia egyik csodálatos történetét meséli el, amelyben a főhős, Jónás életveszélyes kalandok árán tanulja meg, hogy a Jóisten elhívását mindenképpen teljesítenie kell, így jut el Ninive városába, hogy felhívást tegyen közzé: a gonoszságba, erkölcstelen életmódba süllyedt város lakóinak azonnal jó útra kell térniük.

Eredményhirdetés: 2019.02.15.

Partnereink

Kiemelt Partnerünk

Együttműködő szervezeteink

Üzleti Érték Megőrző Közhasznú Alapítvány
Cédrus Művelődési és Sport Egyesület
Budapesti Imádság Háza
Sülysápi Imádság Háza
Loretto Közösség (Szombathely)
New Chance – Új esély Dicsőítő Zenekar és Közösség (Szombathely)
Cinkotai Dicsőítő Csoport
Péceli Imádság Háza Szolgálói Közösség
WANA zenekar

Kövess minket közösségi médiás profiljainkon is!

Folyamatosan frissülő tartalommal várunk szeretettel!

Lépj velünk kapcsolatba!

Copyright © 2019 – Minden jog fenntartva Nekikk Alapítvány

Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozat

Kapcsolat:
1033 Budapest, Tanuló utca 1.

nekikk.alapitvany@gmail.com